Címlap Értékesítés
 
Ajánlatkérés, megrendelés, teljesítés
   

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos igények és kérdések esetén jól felkészült értékesítő kollégáink állnak a partnereink rendelkezésére.
Az ajánlatkérések feldolgozása a gyártás-előkészítéssel együttműködve, minden esetben "projektszerűen" történik, azaz minden vevői igényre testreszabott megoldást kínálunk. Igyekszünk 1-3 munkanapon belül megadni az ajánlatunkat. A vállalási határidő alapesetben 3-4 hét.
Speciális alapanyagok esetén, a beszerzési átfutási időnktől függően ennél hosszabb gyártási határidőre is szükség lehet. Természetesen arra is van lehetőség, hogy raktárról történő értékesítés vagy a gyártási programba való kedvező beilleszthetőség esetén akár 1-2 munkanapon belül is kiszolgáljuk vevőinket. A teljesítés paritása (INCOTERMS 2012 szerint) leggyakrabban EXW vagy CPT, esetenként CIF. Az alapvető gyakorlat szerint a szerződés az ajánlatunkra érkező megrendelések visszaigazolása révén jön létre.
   
 
Fizetési feltételek és módok
   

A Technokov Kft. folyamatosan vásárló partnereinek 30 napos halasztott fizetési lehetőséget biztosít.

Ennek feltétele, hogy a vevő forgalma elérjen egy - a pénzügyi szabályzatunk által meghatározott - határértéket, illetve a hitelbiztosító partnerünk minősítése pozitív legyen. Lehetőség van 30 napot meghaladó fizetési feltételben való megállapodásra is. Ebben az esetben egy pénzügyi szolgáltatónak adjuk el a követelést (faktoring) és így legfeljebb 90 napos fizetési feltételt tudunk partnereinknek biztosítani.

Természetesen szintén elfogadható lehet a Letter of Credit (L/C) konstrukció által nyújtott fizetési garancia vagy más bankgarancia is.